Šampūnas HIBISCUS su kinrožių ekstraktu, 425 ml.

7.80

  • Natūralus produktas, pagamintas ekologinės gamybos metu !!!

Bio-aktyvus Vatika HIBISCUS šampūnas – skirtas plaukų maitinimui, gaivinimui, teikiantis plaukams žvilgumo.

Gėlės yra gražiausias gamtos elementas, o jei pažvelgsime pakankamai atidžiai jos taip pat yra ir efektyvios gydymo priemonės. Kinrožė moksliškai vadinama Hibiscus Rose – yra viena iš gėlių, teikiančių didžiulę naudą plaukams ir odai.

Specialiai su kinrožės ekstraktu ir natūraliais aliejais sukurtas Vatika Hibiscus šampūnas padeda stiprinti bei atgaivinti silpnus plaukus. Hibiscus šampūnas iš Dabur Vatika turi atgaivinantį poveikį lūžinėjantiems ir pavargusiems plaukams. Speciali formulė su kinrožės ekstraktu ir natūraliais aliejais turi maitinamąjį poveikį, daro plaukus švelnius, žvilgančius ir suteikia apimties.

Išskirtinė sudedamoji dalis: Kinrožės (Hibiscus) ekstraktas.

Plaukų tipas: skirtas visų tipų plaukams.

Talpa: 425 ml.

Naudojimas: Švelniai įmasažuokite į drėgnus plaukus ir galvos odą. Kruopščiai išskalaukite ir jei reikia pakartokite.

Tinkamas naudoti: 36 mėn. nuo pagaminimo datos (pagaminimo data nurodyta ant pakuotės).

Kilmės šalis: Jungtiniai Arabų Emyratai [DABUR]

Gamintojas: Dabur International Ltd

DABUR prekės ženklo gaminiai visame pasaulyje žinomi jau daugiau nei 100 metų. Gaminiai garsėja savo naudingomis gydomosiomis ir priežiūros savybėmis – žolelių, vaistinių augalų ir mineralų naudojimu gamyboj. DABUR Vatika populiarumo paslaptis slypi Ajurvedos natūraliosios medicinos derinyje su šiuiolaikinėmis tyrimų technologijomis.

Prieinamumas: Turime

Sudėtis: Aqua, natrio laureto-7 citratas, kokamidopropilo betainas, dinatrio kokoamfodiacetatas, natrio chloridas, polikvaternium-7, hibiscus sabdariffa (hibiscus) gėlių ekstraktas, lauretas-2, trietanolaminas, guaro hidroksipropiltrimonio chloridas, etiloglikoloksidas, kokosoliukas, glicerlucosidas Butetas-3, natrio benzotriazolilo butilfenolio sulfonatas, tributilo citratas, tris (tetrametilhidroksipiperidinolio) citratas, citrinų rūgštis, PEG/PPG-120/10 trimetilopropano trioleatas, izopropilo miristatas, propilenglikolis, tokoferolis, palmito citratas, hicerilino citratas etanolis , Parfum, Linalool, CI 16035, CI 17200

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šampūnas HIBISCUS su kinrožių ekstraktu, 425 ml.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *