Sale!

SILKY MUSK by Gulf Orchid, EDP 100 ml.

(1 pirkėjo atsiliepimas)

14.90

Rekomenduojama: moterims

Talpa:

  • 100 ml. Eau De Parfum
  • 12 ml. mėginukas/atomaizeris
  • 5 ml. mėginukas/atomaizeris

Prekės ženklas: Gulf Orchid [JAE]

SILKY MUSK [Šilkinis muskusas] – aromatas moterims, kurio kvapų sudėtis paremta žaviu baltuoju muskusu, žinomu dėl savo viliojančių savybių, bei žavesio. SILKY MUSK tai šilkinis sultingų vaisių, gėlių ir muskuso natų mišinys, kuris susijungia ir sukuria unikalią ir nepamirštamą kvapo patirtį.

Viršutinės natos: aldehidas, persikas
Vidurinės natos: violetinė rožė
Pagrindinės natos: muskusas, ambroksanas, tonka pupelės

Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,

Viršutinės šilkinio muskuso natos – aldehidas ir persikas. Aldehidinės natos suteikia kvapui gaivų ir švarų pojūtį, o persikų natos suteikia kvapui vaisių saldumo.

Kai viršutinės natos pradeda blėsti, vidurinės šilko muskuso natos pradeda ryškėti. Šios natos yra violetinės ir rožinės. Šių gėlių kvapų derinys sukuria gražų ir moterišką aromatą, kuris yra ir elegantiškas, ir rafinuotas. Gėlių natos yra švelnios ir subtilios, tačiau jos vis tiek sugeba padaryti ilgalaikį įspūdį.

Pagrindinės šilko muskuso natos yra muskusas, ambroksanas ir tonka pupelės. Šios natos yra kvapo pagrindas ir suteikia jam gilumo bei sodrumo. Muskusas yra klasikinis kvapas, kuris dažnai asocijuojasi su jausmingumu ir romantika. Ambroksanas yra sintetinė ambros versija, kuri yra reta ir brangi medžiaga, naudojama aukščiausios klasės kvapuose. Tonka pupelės yra šiltas ir jaukus kvapas, suteikiantis kvapui saldumo.

Pasirinkite talpą

100 ml, 12ml (mėginukas), 5ml (mėginukas)

1 atsiliepimas apie SILKY MUSK by Gulf Orchid, EDP 100 ml.

  1. Ligita (įsigijo produktą)

    Puikus kvapas mėgstančioms muskuso kvapą,lengvi,ilgai išliekantys,neerzinantys

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…