Kondicionierius plaukams ARGAN su argano aliejumi, 200 ml.

5.70

 

  • Natūralus produktas, pagamintas ekologinės gamybos metu !!!

Bio-aktyvus Vatika ARGAN kondicionierius – drėkina plaukus, suteikia šilkinį blizgesį.

Vatika Argan plaukų kondicionierius su Maroko argano vaisių aliejaus ekstraktu, kuris yra itin retas ingredientas, padedantis atnaujinti ląstelių struktūrą, todėl plaukai tampa švelnesni ir sveiki. Kondicionierius praturtintas natūraliais ir prabangiais ekstraktais, kurie suteikia plaukams drėgmės ir šilkinio blizgėsio. Plaukai taps gyvybingi ir švelnūs, o vitaminų A, E ir F derinys ne tik pamaitins galvos odą, bet ir pačius plaukus nuo šaknų iki pačių galiukų.  Tai natūralus produktas, vitamino E ir antioksidantų tiekėjas, greitai prasiskverbiantis į galvos odą, stiprinantis ir regeneruojantis plaukus.

Talpa: 200 ml.

Naudojimas: įmasažuokite į drėgnus išplautus plaukus šampūnu, sutelkdami dėmesį į galvos odą, palaikykite 2-3 minutes ir kruopščiai nuplaukite. 

Tinkamas naudoti: 36 mėn. nuo pagaminimo datos (pagaminimo data nurodyta ant pakuotės).

Kilmės šalis: Jungtiniai Arabų Emyratai [DABUR]

Gamintojas: Dabur International Ltd

Prieinamumas: Turime

Ingredientai: Aqua, Cetearyl alcohol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum Behentrimonium Methosulfate, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Glycerine soja (Soybean) Oil, Cathamus tinctorius (Safflower) seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Polyquaternium-37, Disodium EDTA, Cocamidopropyl betaine, C12-C15 Pareth-3,  Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Alpha-isometyl lonone, BenzylBenzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kondicionierius plaukams ARGAN su argano aliejumi, 200 ml.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *