CASHMERE Warm Oud / Cristian Dior Purple Oud, EDP 100 ml.

29.00

 

Rekomenduojama: vyrams 

Talpa:

  • 100 ml., Eau De Parfum
  • 12 ml. mėginukas/atomaizeris
  • 5 ml. mėginukas/atomaizeris

Prekės ženklas: Khadlaj [JAE]

CASHMERE Warm Oud – yra svajonių Rytų išraiška, paveikslas nupieštas ryškiomis ir labai šiltomis spalvomis. Tai putojantis oud, kuris sujungia medžio stiprumą su gyvomis natomis, apelsinų spalva susipina su šviežiais prieskoniais, tokiais kaip rožinė pipirų ir šafrano nata. CASHMERE Warm Oud patiks tiems, kurie mėgsta  svaiginančio medžio jėgą, kuri yra paryškintos ir poliruotos kokybės fone…

Cashmere Warm Oud yra žavus aromatas, kuriame derinami turtingi ir prabangūs elementai, sukuriantys viliojančią uoslės patirtį. Kūrinys sujungia agarmedžio turtingumą su kašmyro švelnumu ir sandalmedžio šiluma. Gėlių ir rožinių pipirų grūdeliai suteikia elegancijos ir intrigos, o mediena prisideda prie jo kvapo gylio ir sudėtingumo. 

Kompozicija prasideda viršutinėmis baltojo šafrano, rožių ir rožinių pipirų natomis, kurios suteikia subtilų ir pikantišką pėdsaką. Širdyje – kvapusis aukisabarzdis ir gvajako mediena, pridedanti gilumo ir žemiškumo. Pagrinde dominuoja brangusis agarmedis, kašmyro ir sandalmedžio akordai, kurie sukuria šiltą, apgaubiantį pagrindą, paliekant ore tvyrantį guodžiantį šleifą.

Viršutinės natos Šafranas, Rožė, Rožiniai pipirai, Apelsinas
Vidurinės natos Kvapusis auksabarzdis, Gvajako mediena
Žemutinės natos Agarmedis, Kašmyras, Sandalmedis
Produkto kodas: N/A Kategorija:
Pasirinkite talpą

100 ml, 12ml (mėginukas), 5ml (mėginukas)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “CASHMERE Warm Oud / Cristian Dior Purple Oud, EDP 100 ml.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *